Spijkers & Partners             loopbaan-  & burN out coaching

"Het mooiste cadeau aan jezelf!"

Reviews

Onderstaand vind je de reviews van coachees die bij mij een traject hebben gevolgd. Een aantal van hen hebben speciaal voor jou hun persoonlijke ervaringen opgeschreven, zodat je hopelijk een goede indruk mag krijgen van wat mijn hulp ook voor jou kan betekenen. 

 

" Ik ben na een pittige en uitputtende periode in mijn leven van een paar jaar, bij Simone terecht gekomen voor een traject. Ik heb ineen paar  sessies een mooi plan van aanpak voor de toekomst! Verder is Simone zeer sociaal en vertrouwd in omgang, gedreven om je te helpen en op een prettige manier doortastend. Kortom is zij zeer sociaal, pragmatisch, doortastend, vakkundig en gedreven. Zij heeft samen met mij een mooie levensschets gemaakt voor de toekomst. BEDANKT SIMONE, VANUIT HET DIEPSTE VAN MIJN HART! (Koen Happel)".

"Onlangs heb ik een kort loopbaantraject gevolgd bij Simone Spijkers. Vanaf de eerste kennismaking tot aan het eindgesprek heb ik dit als zeer prettig ervaren. Simone heeft een ontzettend fijne energie, luistert goed en draagt ideeën / denksporen aan. Simone nam de tijd, was goed bereikbaar en heeft mij uiteindelijk een stap verder gebracht richting meer toekomstig werkgeluk. Ik heb concrete handvatten om mee verder te gaan. Heel erg bedankt voor het aansluiten bij mijn hulpvragen, de gesprekken en uiteindelijke inzichten! (Rosemarijn van Deursen)".

Dankbaar voor de fijne begeleiding! Simone is een prettig persoon en fijn in de omgang, ik voelde me gelijk thuis. Ze weet goed alle nodige informatie naar boven te halen en hiermee op een professionele en duidelijke manier samen mee aan de slag te gaan (M. Schippers).

"Wat een waardevol loopbaan ontwikkeltraject heb ik gevolgd bij Simone. Dit is echt een cadeau wat je jezelf gewoon moet gunnen. Ik heb door de gesprekken nog meer inzicht gekregen in mijzelf en mijn loopbaan. Simone is niet alleen een zeer intelligente vrouw maar ook zeer empathisch. Ik raad haar zeker aan!!!" (Anita Oomen).

"Ik heb een loopbaantraject gevolgd bij Spijkers & Partners en ben ongelooflijk goed begeleid door Simone. Ze heeft me teruggebracht naar waar ik vandaan kwam en heeft me inzicht gegeven waar ik ben vast gelopen. Door de uitstekende begeleiding,  de vele tips en tools, ben ik weer waar ik zijn moet. Ik zie mijn carrière weer enthousiast en zonnig tegemoet. Mijn dank is groot!!" (Ninette M.).
 

"De afgelopen periode een traject gevolgd bij Simone. Zij is een super leuke spontane loopbaancoach. Je voelt je thuis en kunt echt jezelf zijn en ze laat je echt inzien waar je sterke punten liggen en waar je op moet letten voor een nieuwe baan. Mede dankzij haar verslag en enthousiasme heb ik nu een nieuwe baan! (Mirjam de Graaf).

"Ik beveel Simone Spijkers zeker aan. Super fijne begeleiding gehad en het voelde bij het eerste gesprek meteen vertrouwd en goed aan. Door het traject dat ik heb doorlopen heb ik een beter idee op welke studierichting ik mij moet focussen en hoe ik erachter kom wat ik nu echt wil!" (D. Sala).

"Levensveranderende uitkomsten. Door onzekerheid over de toekomst van mijn loopbaan en vragen hierover heb ik een loopbaantraaject bij Simone Spijkers gevolgd. Ik heb een aantal gesprekken gehad en mijn ervaring hierbij was heel positief. Simone luistert echt naar je verhaal en geeft hier een passend en eerlijk advies voor. Het loopbaantraject heeft me heel veel zelfkennis, duidelijkheid en energie gegeven om me verder te ontwikkelen in mijn eigen loopbaan. Dank je wel Simone voor deze leerzame ervaring!" (Noortje van Beneden).

"Ik heb het voorrecht gehad om een loopbaantraject te volgen bij Simone Spijkers. Aan de hand van een aantal testen en uitgebreide gesprekken ben ik echt een stap verder gekomen in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Omdat Simone met een luisterend oor en haar expertise mij een beter inzicht heeft gegeven in de toekomst, kan ik dit iedereen aanraden" (Jop van Abeelen).

"Hele fijne gesprekken gevoerd met Simone. De testen die ik heb gemaakt samen met de gesprekken die we gevoerd hebben zijn toch doorslaggevend geweest voor mijn toekomstplannen en een bevestiging dat de uitkomst daarvan ook heel goed bij mij zal passen. Bedankt Simone!" (Dennis van Deursen).

"Via Noloc ben ik bij Simone Spijkers terecht gekomen. Ondanks dat de gesprekken online plaats moesten vinden, was het een heel fijn traject waar ik echt baat bij heb gehad. Vanaf het begin had ik al een goede klik met Simone. Ze luistert echt goed naar je en komt met goede suggesties/ ideeën. Hierdoor krijg je weer nieuwe inzichten als je totaal vast bent gelopen. Ik zou Simone zeker bij andere mensen aanbevelen." (Laura van Deursen).

"Ik raad Simone Spijkers zeker aan! I.v.m. de maatregelen werden de gesprekken online gevoerd. Ondanks dat waren de gesprekken toch heel persoonlijk en het ik het als heel prettig ervaren. Het traject heeft mij een hoop opgeleverd en vooral weet ik nu wat ik niet meer wil of bij mij past. Daarnaast een hoop handvatten voor een positieve gelukkige toekomst"(K. van der Velden).

"Online loopbaantraject gevolgd bij Simone Spijkers. Zeer prettige gesprekken! Ik heb hierdoor een duidelijk inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en in mijn carrière. Simone bedankt!" (Tim Snepvangers).

"Ik ben met Simone in contact gekomen omdat ik op zoek was naar een baan die echt bij me zou passen. Om een juiste keuze te maken was ik benieuwd naar wie ik nou was, wat zijn mijn kwaliteiten en welke rol is voor mij geschikt en is dit binnen de zakelijke dienstverlening?! Tijdens het eerste gesprek voelde ik mij gelijk zeer op mijn gemak. Simone is oprecht geïnteresseerd, positief, gezellig en kundig. Na 3 keer afspreken was er genoeg informatie om tot een resultaat te komen. Al waren er geen 'gekke' uitschieters, ik heb wel bevestiging gekregen  wat mijn kwaliteiten, rol en verbeterpunten zijn. Door dit rapport heb ik mij bij sollicitaties veel beter kunnen 'verkopen' omdat er een onderbouwd rapport ten grondslag lag. ik heb hierdoor een baak gevonden die me veel beter past! Al met al heb ik ons contact en uitkomst als perfect ervaren"  (P. Gimbrère).

Toen ik via via over Simone hoorde, wist ik nog niet precies wat ik er van kon verwachten. Maar ik ben zo blij dat ik er aan begonnen ben. En dat ligt achteraf ook wel aan Simone! Die heeft mensenkennis!!! Echt waar, een topper en ben er zeker heel wat wijzer van geworden. Dankjewel Simone!"(Jeanette Hellmig)
 
E-mailen
Bellen
Info